Chris Brown gearresteerd na bedreiging

Geschreven door op 31 augustus 2016 om 10:47
Chris Brown - Foto: Eva Rinaldi - Wikimedia Commons

Chris Brown is opgepakt door de politie. Hij zou een vrouw hebben bedreigd met een vuurwapen en vervolgens ook politieagenten hebben beledigd.

Chris Brown arrestatie

De Amerikaanse rapper heeft gisteren naar verluidt een vrouw die op bezoek was in zijn huis in Los Angeles met een geweer bedreigd. Nadat de politie was gealarmeerd en deze bij het huis arriveerde, zou Brown bovendien de desbetreffende agenten hebben geprovoceerd. Zo zou hij o.a. “fuck the police” hebben geroepen. Waarom Brown de vrouw zou hebben bedreigd is op dit moment nog niet compleet duidelijk.

Een twijfelachtige reputatie

Het is niet de eerste keer dat Chris Brown in aanvaring is gekomen met justitie. Zo werd de 27-jarige artiest al meerdere keren veroordeeld vanwege geweldpleging. Het bekendste incident vond plaats in 2009, toen hij werd opgepakt vanwege de mishandeling van Rihanna, die op dat moment een relatie met Brown had. De rapper zelf lijkt zich er echter allemaal maar weinig van aan te trekken. Zo claimde hij dat zijn zoveelste arrestatie alleen maar positief zal bijdragen aan zijn faam en de populariteit van zijn muziek.

Bron: NME

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Chris Brown Nieuws · Fun Content · Nieuws · WTF