Selena Gomez stopt haar carrière tijdelijk, annuleert concerten

Geschreven door op 31 augustus 2016 om 10:29
Selena Gomez - Foto: Berkantcaliskan - (Bron: Wikimedia Commons)

Bad news: Selena Gomez heeft aangegeven dat zij een time-out in haar carrière nodig heeft. Daarom heeft ze haar hele tour geannuleerd.

Selena GomezSelena Gomez tijdelijke stop

Selena Gomez is al een tijdje bezig met haar wereldtournee Revival, maar gaf gisteren een persverklaring over haar ziekte. Zij is een jaar geleden gediagnosticeerd met de ziekte lupus en ondervindt daar veel hinder van. Zo heeft zij last van depressies en paniekaanvallen als gevolg van de ziekte.
Gezondheid en geluk staat voor Selena Gomez nu op nummer 1, daarom heeft zij besloten om wat tijd vrij te nemen zodat zij hieraan kan werken.

Veel steun van fans

De fans betekenen veel voor haar, en ze bedankt dan ook alle fans voor hun steun. Dat haar fans haar volop steunen dat blijkt maar weer, op Twitter krijgt zij steun door onder andere de hashtags #GetWellSoonSelena en #WeAreHereForYouSelena

Op 18 oktober zou de Amerikaanse zangeres een concert in de Ziggo Dome in Amsterdam geven. Dit gaat dus helaas niet door. Fans die een kaartje voor haar concert hadden, krijgen het bedrag teruggestort.

Bron: NME

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · Selena Gomez Nieuws