The Offspring Melkweg Concert op 18 juni 2012

Geschreven door op 1 mei 2012 om 9:31
The Offspring - Fotograaf Opethpainter - Flickr (CC BY 2.0)

Punkrockers ‘The Offspring’ komen weer naar Nederland! De band uit Californië staat namelijk in het kader van ‘Ignition’ op maandag 18 juni in de Amsterdamse Melkweg voor een concert.

Dat werd afgelopen weekend bekend gemaakt.
Hiermee zijn Dexter Holland en de heren weer terug in Nederland, want afgelopen augustus stond de groep ook nog op Nederlandse bodem voor een show. Toen sloten zij als een van de headliners het Lowlands Festival af in Biddinghuizen.

Nu is de band dus weer terug en is er naast een nieuwe tournee ook alweer een studioplaat in aantocht getiteld ‘Days Go By’.
Voor alweer de negende studioplaat is het voor de nieuwe drummer Pete Parada de kans om zichzelf te bewijzen, wat resulteerde is een plaat met 12 nieuwe nummers.

The Offspring brak door in 1994 met hits als ‘Come Out and Play’, ‘”Pretty Fly’, Why Don’t You Get a Job” en “The Kids Aren’t Allright” en staan bekend als een band uit de punkgolf van de jaren 90.

Het nieuwe album van The Offspring verschijnt op 26 juni. De kaartverkoop voor het concert in de Melkweg start aanstaande vrijdag 4 mei om 10.00 via Ticketmaster, de kaartjes kosten 35 euro per stuk.

Is het nou uitverkocht en wil jij er nog bij zijn? Zoek dan naar The Offspring Tickets naar officiele kaarten bij veilige ticketvergelijkers

Overzicht van The Offspring Nieuws
http://www.offspring.com/

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
·
Artikel Categorieën:
Artiesten · Concertaankondigingen · Nieuws