Hit of Shit: Maroon 5 komt met video voor ‘Girls Like You’ ft. Cardi B

Geschreven door op 6 juni 2018 om 15:40
Maroon 5, Adam Levine - Foto: Stephan Solo (Flickr: Focka, CC BY-ND 2.0)

Poprockband Maroon 5 heeft in samenwerking met Cardi B afgelopen week een nieuwe videoclip uitgebracht voor het nummer ‘Girls Like You’. De video bevat 26 iconische vrouwen, waaronder activisten, schrijfsters en zangeressen.

 Maroon 5 releaset nieuwe video

Gedurende de hele videoclip draait slechts één camera om zanger Adam Levine, de zanger van Maroon 5, heen. Telkens als de camera langs Levine heen draait verschijnt er een nieuwe vrouw achter hem.

In totaal spelen er 26 vrouwen mee in de video, waaronder zangeressen Camila Cabello en Jennifer Lopez, Olympisch gymnaste Aly Raisman en presentatrice Ellen Degeneres. Rapper Cardi B, die momenteel zeven maanden in verwachting is, is te zien in de clip.

Betekenis

De bijzondere muziekvideo laat je bijna vergeten naar de tekst van het nummer te luisteren. Deze twee hebben dan ook niet zoveel met elkaar te maken. Waarbij het in de videoclip vooral draait om de powervrouwen en niet zozeer om Adam Levine, wordt in het nummer gezongen over een gebroken relatie. Het liedje gaat over bedrog en hoe ‘meisjes zoals jij’ eindigen met ‘jongens zoals hij’.

Red Pill Blues

Het nummer ‘Girls Like You’ is een van de tracks op het zesde studioalbum van Maroon 5, genaamd ‘Red Pill Blues’. Dit album werd uitgebracht op 3 november 2017. Momenteel is Maroon 5 bezig met de Redd Pill Blues tour, samen met gastzangeres Julia Michaels.

Hit of Shit?

Wat vind jij van de videoclip van ‘Girls Like You?’

 

Bron: YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Fun Content · Hit of Shit · Maroon 5 nieuws · Nieuws · Videos