Cardi B biecht beroving en drogering op in Instagramvideo

Geschreven door op 27 maart 2019 om 12:26
Cardi B - Fotocredits: Tow - Wikimedia Commons Creative Commons Attribution 2.0 License.

Slecht nieuws voor Cardi B! In een oude Instagramvideo biecht de Amerikaanse op vroeger mannen te hebben beroofd en gedrogeerd. In een statement laat zij weten “dingen verkeerd te hebben gedaan”.

Cardi B bekent op Instagram

Op Instagram is een oude video opgedoken waarin Cardi B vertelt in haar jongere jaren mannen te hebben beroofd en gedrogeerd. De artieste bekende drie jaar geleden dit te hebben gedaan, toen zij werkzaam was als stripper in een club. Op dinsdag 26 maart 2019 dook het filmpje opnieuw op. Daarin werd duidelijk gemaakt hoe de rapster enkele mannen het idee gaf dat zij geïnteresseerd was in meer, zodat zij een hotelkamer zouden boeken. Eenmaal aangekomen in de kamer drogeerde Cardi de mannen en ging ze ervandoor met zijn spullen. De video wordt gedeeld met #SurvivingCardiB, een verwijzing naar de documentaire over het vermeende misbruik van R. Kelly.

Statement

De Amerikaanse heeft inmiddels gereageerd op de ophef rond de video. Hierin laat zij weten crimineel gedrag nooit aan te prijzen of te verheerlijken. Ook wil de rapster het verleden achter zich laten en vooruit kijken: “Ik heb een verleden, dat kan ik niet veranderen. Het enige wat ik nu kan doen, is een beter mens zijn voor mezelf, mijn familie en mijn toekomst.” Lees het volledige statement hieronder:

 

Bronnen: Instagram, www.hln.be

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Cardi B Nieuws · Nieuws · Roddels