Liam Gallagher kondigt ‘MTV Unplugged’ concert aan

Geschreven door op 25 juli 2019 om 15:54
Liam Gallagher (Oasis) - Foto: Raph_PH (Flickr, CC BY 2.0)

Liam Gallagher heeft een bijzonder concert aangekondigd! De voormalige zanger van Oasis geeft op 3 augustus een intieme show voor ‘MTV Unplugged’.

Liam Gallagher speelt ‘MTV Unplugged’ show

Liam Gallagher speelt volgende week een showcase voor het iconische muziekprogramma ‘MTV Unplugged’. Dit maakte de Britse zanger onlangs bekend via zijn social media-kanalen. De show vindt op vrijdag 3 augustus plaats en zal op 23 september te zien zijn op MTV.

Liam omschrijft het concert zoals alleen hij dat kan. Het publiek kan volgens de 46-jarige Brit op een “Bijbelse avond” rekenen. De zanger zal zijn fans trakteren op nummers van zijn soloplaat ‘As You Were’ en natuurlijk komen ook klassiekers van zijn oude band Oasis voorbij. Daarnaast zal Gallagher een voorproefje geven van zijn aankomende plaat ‘Why Me? Why Not’.

Iconische shows

Tijdens ‘MTV Unplugged’ spelen bands en artiesten in een intieme, akoestische setting. Diverse grootheden gingen de voormalig Oasis-frontman al voor. Acts als Nirvana, Pearl Jam en Eric Clapton speelden in het verleden shows voor het muziekprogramma.

Het concert dat Nirvana in 1993 voor het televisieprogramma speelde wordt wereldwijd gezien als één van de meest iconische uitzendingen van de muziekshow:

YouTube player

 

Bron: Twitter @liamgallagher

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Liam Gallagher Nieuws · Nieuws