Sensation uitverkocht.. hoe scoor je nu nog tickets?

Geschreven door op 30 maart 2015 om 17:14
Sensation White - Fotograaf: Skatebiker - Bron Wikimedia Commons

Ken je dat gevoel? Dag in dag uit sta je voor de spiegel om je danspasjes te repeteren en je outfit uit te zoeken. Dan is de dag aangekomen, je moet kaartjes gaan bestellen voor Sensation EN DAN BEN JE TE LAAT!

Ben je ook te laat met het bestellen van Sensation kaartjes? Deze editie gaat een heus spektakel worden vanwege het 15-jarig bestaan van het festival. Maar zonder jou kan het toch niet doorgaan?

Lees ook: Sensation The Legacy – celebrating 15 years!

SENSATION IS WERELDWIJD DANCEFEEST

In 2000 werd Sensation voor het eerst georganiseerd in de ArenA. Het was de bedoeling om dit maar eenmalig te organiseren. Vanwege het grote succes is de grootte van de show ieder jaar toegenomen. Wat dus begon als een Nederlands feest is uitgegroeid tot een wereldwijd feest. Sensation is door de jaren heen georganiseerd in maar liefst 30 landen. Ruim twee miljoen bezoekers in totaal hebben al kunnen genieten van dit wereldevenement. Dit jaar verwacht de organisatie bezoekers uit meer dan 75 landen. Ons kleine landje lijkt met zo’n festival in een keer niet eens zo klein! Wanneer je alleen al de filmpjes van Sensation bekijkt, lijkt het alsof je jezelf in een droom bevindt. Je lijkt je echt even te begeven in een magische wereld. Buiten de aller beste DJ’s wordt de zaal ook entertaint door geweldige dansers gekleed in extreme fantasie pakken.

TICKETS VOOR SENSATION

Sensation, de show die op 4 juli 2015 in de Amsterdam Arena zal plaatsvinden, was nog geen volle dag in de verkoop, of het was alweer uitverkocht. Gelukkig hebben we nog een site gevonden waarop er nog kaartjes beschikbaar zijn. Let op; ook daar gaat de kaartverkoop erg hard! Kijk op Topticketshop voor meer informatie over het bestellen van kaarten. Voor de mensen die er vorige keer geweest zijn, zal de keuze snel gemaakt zijn. Zo’n feest mag je gewoon niet missen. Na een ervaring als Sensation wil je nooit meer iets anders! Maar zolang je er niet geweest ben, zal je daar ook nooit achter komen.

LINE-UP SENSATION

Met onder andere artiesten als Mr. White, Nicky Romero, Sunnery James & Ryan Marciano, Nic Fanciulli, Fedde le Grand en Mark Knight zal het een groot feest worden.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Festivals · Nieuws · Sensation Nieuws · Uitverkocht