Amerikaanse indierockband Eels in juni naar TivoliVredenburg

Geschreven door op 17 januari 2018 om 13:18
Once In A Blue Moon, Eels - Fotocredits: Beau Wade - Flickr (CC BY 2.5)

Goed nieuws voor fans van multi-instrumentalist Mark Everett! Met zijn Amerikaanse rockband Eels geeft hij in juni 2018 meerdere optredens in het Utrechtse TivoliVredenburg. 

Update: Ook de show op 19 juni is uitverkocht! Vanwege het gigantische succes is er nog een extra toegevoegd. Op 20 juni staat Eels eveneens in TivoliVredenburg.
Update: De show op 18 juni is inmiddels uitverkocht. Daarom is er een extra show op 19 juni aangekondigd

Eels naar Utrecht

Singer-songwriter Mark Everett, ook bekend als E., staat aankomende zomer met zijn project Eels in TivoliVredenburg. Het optreden van de rockband vindt plaats op maandag 18 juni 2018, in de Ronda. Everett staat bekend om zijn persoonlijke teksten over het leven, liefde en de dood, die hij combineert met (meezingbare) indierock.

Tickets

Tickets voor het concert van de rockband zijn onder andere verkrijgbaar via Ticketmaster. De kaartverkoop start op zaterdag 20 januari, om 10:00 uur.

The Deconstruction

Met steeds wisselende bandleden heeft het project van E. inmiddels elf albums opgeleverd. Aankomend voorjaar, op 6 april, verschijnt het nieuwe album van de band. ‘The Deconstruction’ wordt de twaalfde plaat van de groep. Beluister hieronder de gelijknamige single van de nieuwe plaat:

 

Bron: Spotify, TivoliVredenburg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.