Boy & Bear in 2020 naar o.a. Doornroosje en TivoliVredenburg

Geschreven door op 5 juni 2019 om 11:43
Boy & Bear - Fotocredits: Bruce (Flickr: theholygrail) - Wikimedia Commons (CC BY 2.0)

De Australische band Boy & Bear is in februari 2020 te zien in diverse Nederlandse poppodia! Zo treedt de formatie onder meer op in TivoliVredenburg te Utrecht en de Amsterdamse Paradiso Noord.

Boy & Bear voor drie shows naar Nederland

Boy & Bear gaat op tour door Nederland! De Australische indiefolkband geeft in totaal drie shows, waarvan de eerste plaatsvindt op donderdag 6 februari 2020. Deze avond staan de heren in TivoliVredenburg te Utrecht. De volgende dag, op vrijdag 7 februari 2020, betreedt de formatie het podium van de Nijmeegse Doornroosje. Het vijftal sluit de miniconcertreeks vervolgens af in Amsterdam, waar ze op zaterdag 8 februari 2020 optreden in Paradiso Noord.

Het drietal concerten maakt deel uit van een wereldtour, waarmee de band onder meer Australië, Noord-Amerika en het Verenigd Koninkrijk aandoet.

Kaarten

De ticketverkoop voor de shows gaat op vrijdag 7 juni 2019 van start via Ticketmaster en de websites van de desbetreffende poppodia. Kaarten voor het concert in Doornroosje zijn te verkrijgen vanaf 9:00 uur. Tickets voor TivoliVredenburg en Paradiso gaan een uur later in de verkoop, om 10:00 uur. Uitverkocht? Kijk dan eens hier.

Hey guys!!! Stoked to finally have some new tour dates for you! We’ll be starting an enormous, monumental global tour…

Posted by Boy & Bear on Wednesday, 5 June 2019

Indiefolk

De sound van de indiefolkband is het best te vergelijken met die van acts als Fleet Foxes en Mumford & Sons. De formatie rondom zanger Dave Hosking heeft drie platen op haar naam staan, waaronder het succesvolle debuutalbum ‘Moonfire’ uit 2011, dat in Australië werd beloond met een platina plaat. Vier jaar later, in 2015, verscheen het meest recente album van het vijftal, getiteld ‘Limit Of Love’. Onlangs brachten de Australiërs een gloednieuwe single uit, genaamd ‘Hold Your Nerve’.

Beluister hier één van de populairste nummers van de band:

YouTube player

 

Bronnen: TivoliVredenburg, Paradiso, Doornroosje, Facebook, YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Pien Jansen, Redacteur bij artiestennieuws.nl. Heeft een voorliefde voor het alternatieve genre en de jaren '80
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.