“Rammstein komt met vijf nieuwe muziekvideo’s”

Geschreven door op 2 januari 2019 om 17:32
concerten, Rammstein - Foto: Kreppen Deth (Wikimedia Commons, CC BY-SA 4.0)

Het nieuwe album van Rammstein komt eraan! Gitarist Richard Kruspe laat in gesprek met ‘Kerrang!’ weten dat fans maar liefst vijf nieuwe video’s kunnen verwachten.

Rammstein komt met vijf nieuwe video’s

Rammstein-gitarist Richard Kruspe sprak op 2 januari met het Britse Kerrang! en deelde een korte update over de voortgang van het nieuwe album. De gitarist laat weten dat de opnames van de plaat in november werden afgerond en dat de release in de maand april op de planning staat.

Kruspe had echter nog meer leuk nieuws voor de fans in petto: “Het ziet ernaar uit dat er deze keer ook vijf muziekvideo’s gaan uitkomen. Ik ben erg blij met het album, maar er kunnen natuurlijk altijd nog dingen veranderen.”

“Het gaat een super intense show worden”

De Duitse Tanzmetall-band zal na de release van het zevende studioalbum aan een grote nieuwe stadiontour beginnen. Nederland wordt gelukkig niet overgeslagen! De rockers reizen op 25 juni naar Rotterdam voor een uitverkochte show in De Kuip.

Kruspe laat weten dat fans een echte Rammstein-show kunnen verwachten: “Het gaat echt een enorme en super intense show worden.”

 

Bron: Kerrang!

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · Rammstein Nieuws