Motörhead voor concert naar Nederland

Geschreven door op 15 juli 2014 om 17:02
Lemmy Kilmister (Motörhead) - Foto Rama - Wikimedia Commons - Motorhead

Motörhead komt naar Nederland voor een concert in Zwolle. Op 20 november geeft de legendarische band een optreden in de IJsselhallen. Lees hier alles over de voorverkoop van Motörhead tickets.

 

Motörhead concert

Het is alweer enige tijd geleden dat Motörhead een concert gaf in Nederland. In 2012 stond de Engelse metalband in het Klokgebouw in Eindhoven. De band heeft in de tussentijd niet stilgezeten. De metalband was vorig jaar wel voor een festival in ons land. Toen stonden Lemmy Kilmister op Fortarock festival. Tijdens het concert op 20 november, zal de band naar verwachting vele classics laten horen.

Motörhead tickets

Tickets voor het concert van Motörhead gaan op vrijdag 18 juli in de voorverkoop. Concertkaarten zijn vanaf 10:00 uur te koop op de website van Ticketservice.

Heb je de voorverkoop gemist, of is het concert uitverkocht? Tickets zijn vaak nog wel te krijgen via secundaire ticketshops. Kaartprijzen kunnen soms afwijken van reguliere ticketprijzen. Wil je dit concert echt niet missen? Kijk dan hier voor Motörhead tickets.

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Djuna Vaesen

Djuna Vaesen, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.