Meek Mill komt met nieuw album na vrijlating uit gevangenis

Geschreven door op 15 november 2018 om 13:04
Meek Mill - Credits: Headandsucceed - Bron: Wikimedia commons (CC BY-SA 4.0)

Na een celstraf van vijf maanden komt Meek Mill met een nieuw album. Zijn ervaringen en de problemen met sociale gerechtigheid hebben hem inspiratie gegeven voor gloednieuwe tracks.

Nieuw album Meek Mill

Op vrijdag 30 november 2018 komt er nieuw materiaal van Meek Mill uit! De rapper zat van november 2017 tot april 2018 vast voor een vechtpartij en roekeloos rijden. In een interview met Vogue vertelt de 31-jarige artiest dat hij zich gaat inzetten voor mensen die onterecht gevangen zitten.

Het, volgens hemzelf, onterecht gevangen zitten heeft Mill veel gedaan. Zo zegt hij te kampen met een posttraumatische-stressstoornis. Zelfs tijdens het opnemen van zijn nieuwe plaat voelde de rapper de stress van een voorwaardelijke veroordeling. “It’s a dark shadow over the top of your head on a daily basis.”

De titel en tracklist van het nieuwe album zijn nog niet bekend gemaakt.

Meek Mill

Robert Rihmeek Williams, de volledige naam van de rapper, werd in 2008 veroordeeld tot een gevangenisstraf voor het bezit van wapens en drugs. In 2009 kwam Meek weer vrij. Zes jaar later werd hem huisarrest opgelegd, doordat Mill de voorwaarden van zijn proeftijd had geschonden.

Toen hij voor de tweede keer werd vastgezet, was hij regelmatig in het nieuws door onder andere zijn relatie met Nicki Minaj. Fans en beroemde supporters startten de campagne #FreeMeekMill.

 

Bron: Vogue

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.