Richard Marx naar DeLaMar Theater en Muziekgebouw Eindhoven

Geschreven door op 26 augustus 2019 om 13:00
lockdown, poppodia, culturele sector, Theaters en concertzalen, Ed Gamble, Nienke Plas, The Dutch Eagles, Dennis van Aarssen, Theaterzaal, musical, cabaret, podium - Credits MarringsBerwick - Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0) - Dolfje Weerwolfje

De Amerikaanse zanger Richard Marx komt in 2020 naar Nederland. Marx geeft shows in het Amsterdamse DeLaMar Theater en Muziekgebouw Eindhoven.

Richard Marx voor twee shows naar Nederland

Goed nieuws voor fans van Richard Marx! De Amerikaanse pop- en softrockster komt volgend jaar naar Nederland. De 55-jarige singer-songwriter geeft in het voorjaar van 2020 akoestische soloconcerten in Amsterdam en Eindhoven. Op dinsdag 7 april zijn allereerst fans in het DeLaMar Theater aan de beurt. Een dag later, op woensdag 8 april, staat de zanger op het podium van Muziekgebouw Eindhoven.

Concertkaarten

Tickets voor de shows gaan op vrijdag 30 augustus in de verkoop via de website van Ticketmaster en de websites van de theaters. Zijn de kaarten inmiddels uitverkocht? Probeer het dan eens hier.

 

Bron: Ticketmaster

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.