Anouk, Nena, Guus Meeuwis, Dotan en nog veel meer naar Parkcity live!

Geschreven door op 22 januari 2018 om 10:25
Guus Meeuwis, Gelderpop - Foto: Oscar Anjewierden - Flickr (CC BY-ND 2.0)

Zoals beloofd heeft de organisatie van het Heerlense Parkcity live een groot gedeelte van de line-up bekendgemaakt. Onder andere Anouk, Nena, Guus Meeuwis, La Pegatina en Miss Montreal treden op gedurende het Parkcity live festival.

Parkcity maakt line-up bekend

ParkCity Live 2018 vindt dit jaar plaats in het weekend van 30 juni en 1 juli. Dit is zoals gewoonlijk het laatste weekend voor de zomervakantie van het basis- en middelbaar onderwijs in het zuiden. Het festival vindt ook aankomende zomer plaats in het Zuid-Limburgse Heerlen.

Zoals beloofd heeft de organisatie van het festival heeft maar een klein gedeelte van de line-up bekendgemaakt. Parkcity live belooft later meer namen aan te kondigen! Er treden namelijk 60 verschillende acts op verdeelt over 2 dagen!

Zaterdag 30 juni

Nena

Nena van die luchtballonen? Ja die ja! Met haar ‘Nichts versäumt‘ tour  brengt ze een bezoek aan het Parkcity Live festival.  De Duitse pop zangeres Nena is onder andere bekend van de hits “99 Luftballons”, “Leuchtturm”, “Fragezeichen” en nog veel meer hits. Een exclusieve boeking voor het Heerlense festival!

YouTube player

Anouk

Één van de beste zangeressen van Nederland brengt ook een bezoekje aan Parkcity live. Anouk stond meerdere keren op het hoofdpodium van Pinkpop en de zangeres scoorde tal van hits waaronder “Lost” en “Nobody’s Wife”. Deze Haagse rockchick stond al op het Eurovisie songfestival met het lied “Birds”. Een artiest die de organisatie van Parkcity live al een aantal keren probeerde te boeken. Maar deze keer is het toch echt gelukt!

Naast Nena en Anouk treden ook Kraantje Pappie, My Baby en Chef’s Special zaterdag 30 juni op.

Zondag 1 juli

Guus Meeuwis

De Brabantse zanger Guus Meeuwis bekend van de hits “Het Is Een Nacht” en “Armen Open” verkoopt volle stadions uit in Eindhoven. Vorig jaar gaf Guus een van de beste optredens van het Pinkpop weekend en dit jaar staat hij gewoon op het hoofdpodium van Parkcity live. Naast Meeuwis treden ook Dotan, Miss Montreal, Ronnie Flex en La Pegatina zondag 1 juli op.

YouTube player

Kaartverkoop

De kaartverkoop startte dit jaar op zaterdag 20 januari vanaf 10.00 uur. Inmiddels zijn alle tickets voor het festival uitverkocht.

 

Bron: ParkCity Live

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Sam Reneerkens

Sam Reneerkens, Blogger bij ArtiestenNieuws
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.