Lenny Kravitz brengt ‘Raise Vibration Tour 2018’ naar Ziggo Dome

Geschreven door op 22 januari 2018 om 10:11
Lenny Kravitz - Foto: tleparskas (Flickr, CC BY-ND 2.0)

Lenny Kravitz komt terug naar Nederland! De Amerikaans rockster brengt zijn ‘Raise Vibration Tour 2018’ in juni naar de Ziggo Dome in Amsterdam.

Lenny Kravitz aankomende zomer naar Ziggo Dome

Goed nieuws voor fans van Lenny Kravitz! De 53-jarige New Yorker keert aankomende zomer terug naar Nederland. Kravitz staat op zondag 24 juni 2018 in de Ziggo Dome, ruim drieënhalf  jaar na zijn eerdere show in de Amsterdamse concertzaal.

De nieuwe show van de Amerikaanse rocker is onderdeel van zijn Raise Vibration Tour 2018, ter promotie van zijn nieuwe plaat ‘Raise Vibration’ die nog moet verschijnen.

Concertkaarten

Tickets voor de show van de iconische rocker zijn onder meer verkrijgbaar via de website van Ticketmaster.

YouTube player

‘Raise Vibration’

Leonard Albert Kravitz, zoals de muzikant daadwerkelijk heet, is al sinds 1988 actief in de muziekwereld. Met verschillende megahits als ‘Let Love Rule’‘Are You Gonna Go My Way’ en ‘American Woman’ mag Kravitz met recht een icoon genoemd worden.

De rockster is momenteel druk bezig met een nieuw album, getiteld ‘Raise Vibration’, dat dit voorjaar moet verschijnen. Lenny’s laatste album, ‘Strut’, verscheen in 2014.

 

Bron: MOJO

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.