Lenny Kravitz voor concert naar Amsterdam en Antwerpen

Geschreven door op 23 juni 2014 om 12:44
Lenny Kravitz - Fotocredits: Carlos Delgado - Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)

Lenny Kravitz geeft dit najaar een concert in de Ziggo Dome in Amsterdam, en het Sportpaleis in Antwerpen. De concerten vinden plaats op 19 en 21 november 2014.

 

De concerten van Lenny  maken deel uit van zijn wereldtournee. De eerste single ‘The Chamber’ van het nieuwe album van Kravitz, werd vandaag gelanceerd. Het nummer staat model voor de sfeer op het nieuwe album. Het album ‘Strut’ is alweer het tiende studioalbum van Lenny.
Leonard Albert Kravitz is een wereldberoemde Amerikaanse singer-songwriter, multi-instrumentalist, producer en acteur. De 50 -jarige zanger staat bekend om zijn ‘retro’stijl, met elementen van Rock, Soul, R&B, Funk, Reggae, Hard Rock en Ballads. Lenny Kravitz concerten staan bekend om de grootse opzet en veelzijdigheid.

 

Voorverkoop Lenny Kravitz concert
De kaartverkoop voor het concert van Lenny Kravitz in de Ziggo Dome in Amsterdam, start op vrijdag 27 juni om 10:00 uur via de website van Ticketmaster. kaartverkoop voor het concert in het Sportpaleis in Antwerpen, begint op vrijdag 27 juni om 10:00 uur via de website van Teleticketservice: http://www.teleticketservice.com/
Heb je de voorverkoop gemist en is het concert uitverkocht? U kunt kaarten voor Lenny Kravitz nog wel krijgen via een secundaire ticketshop. Houd er rekening mee dat de ticketprijzen bij een secundair verkooppunt soms hoger kunnen liggen dan de nominale ticketprijs. Wilt u dit concert toch niet missen? Kijk dan hier voor Lenny Kravitz tickets in het Sportpaleis Antwerpen of de Ziggo Dome in Amsterdam.

 

Bekijk hier een video van de nieuwe single van Lenny Kravitz: The Chamber

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Djuna Vaesen

Djuna Vaesen, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Lenny Kravitz Nieuws