The Interrupters in juni 2019 naar de Melkweg

Geschreven door op 28 november 2018 om 16:55
The Interrupers, Aimee Allen - Auteur: Aimeeallen1234 - Bron: Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)

The Interrupters uit Los Angelos komen volgend jaar naar Amsterdam! In juni 2019 staat de groep op het podium van de oude zaal in de Melkweg.

The Interrupters in Amsterdam

The Interrupters geeft op donderdagavond 27 juni 2019 een concert in de oude zaal van de Amsterdamse Melkweg. De show in Amsterdam staat in het teken van het nieuwste album ‘Fight The Good Fight‘.

Concertkaarten

Kaarten zijn te bestellen vanaf vrijdagochtend 30 november 10:00 uur. De tickets zijn te koop via de website van Ticketmaster.

Fight The Good Fight

De Amerikaanse ska-punkband bestaat uit Aimee Interrupter en de gebroeders Bivona; Kevin, Justin en Jesse. De band begon in 2011 en drie jaar later verscheen het debuutalbum ‘The Interrupters‘, wat zorgde voor groot succes. Zo stonden de artiesten in het voorprogramma van Bad Religion en Green Day. Het meest recente album van de groep,’Fight The Good Fight‘,  kwam uit in juni 2018 en is geproduceerd door de frontman van Rancid, Tim Armstrong.

Bekijk hier de track ‘By My Side’:

YouTube player

Bronnen: Spotify, Melkweg, Bol.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.