Rihanna en Chris Brown samen gespot bij concert Jay-Z

Geschreven door op 4 oktober 2012 om 15:59
Rihanna - Fotocredits: celebrityabc (Flickr CC BY-SA 2.0)

Alles lijkt er op dat Chris Brown en Rihanna weer een setje zijn, of dat in ieder geval binnenkort weer zullen zijn. Zo werden ze gisteren samen gespot bij een concert van Jay-Z, waar ze het wel erg gezellig hadden….

De geruchten gingen al een tijdje dat de 2 weer goed met elkaar overweg kunnen, en het feit dat ze samen naar een concert van Jay-Z zijn gegaan lijkt dat te bevestigen. Eerder deze week werden de 2 al samen zoenend gespot in een discotheek.

Op onderstaande foto is goed te zien hoe Chris Brown bij het concert met zijn arm om de stoel van Rihanna zit. De 2 hadden VIP-plaatsen bij het concert van Jay-Z, de voormalige mentor van Rihanna.Rihanna heeft veel kritiek gekregen over het feit dat ze weer samen is met rapper Chris Brown. In 2009 was ze al samen met met de  23-jarige rapper die toen werd opgepakt omdat hij bekende Rihanna meerdere keren te hebben mishandeld.

Chris Brown had eigenlijk een relatie met het Vietnamese model Karrueche Tran, maar die relatie lijkt over te zijn. Het model zou Brown gedumpt hebben omdat ze genoeg had van de geruchten dat hij weer terug zou zijn met Rihanna.

Rihanna – Diamonds (in the Sky)

YouTube player

Overzicht van Rihanna Nieuws
Overzicht van Chris Brown Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
·
Artikel Categorieën:
Artiesten · Chris Brown Nieuws · Nieuws · Rihanna Nieuws