Kempi moet de bak in na mishandeling [UPDATE]

Geschreven door op 4 oktober 2012 om 14:16

Rapper Kempi is woensdag tot 2 maanden cel veroordeeld vanwege geweldpleging. De Rotterdamse rechter gaf de Eindhovense rapper die straf voor de mishandeling van zijn vriendin. 

Ruim een jaar geleden zou Kempi zijn vriendin hebben mishandeld omdat hij vermoedde dat ze vreemdging. Kempi sleepte daarom zijn vriendin, die tevens ook de moeder is van zijn 2 kinderen, aan haar enkels van de trap af en snoerde haar keel dicht met een riem.

Voor huiselijk geweld is 2 maanden cel voor Nederlandse begrippen relatief zwaar, en helemaal omdat Kempi bekend had zijn vriendin mishandeld te hebben. Justitie nam de zaak echter hoog vanwege de zware vorm van mishandeling en het feit dat Kempi al een strafblad heeft waar je bang van wordt. Zo werd hij eerder al veroordeeld voor onder meer geweld en wapenbezit.

De laatste keer dat hij veroordeeld werd ontliep de 26-jarige Eindhovenaar nog gevangenis omdat hij beloofde zijn leven te beteren en een anti-agressie therapie te volgen. Hij kwam echter niet opdagen omdat hij deze therapie alleen onder bepaalde voorwaarden wilde volgen.

Ondanks dat Kempi dus 2 maanden moet zitten is hij voorlopig nog op vrije voeten. Ernst Pols van justitie zegt daar het volgende over: “Het is niet zo dat we onmiddellijk een politieteam uit de kast trekken om hem actief te gaan opsporen. Maar het is voor hem op dit moment misschien minder verstandig om een buitenlandse tournee te plannen…”

UPDATE

Gisterenmiddag is Kempi opgepakt in Nijmegen. Hij zal de komende 2 maanden achter tralies verblijven voor het mishandelen van zijn vrouw. Kempi is het nog steeds niet eens met de veroordeling, zo bleek uit zijn reactie vorige week: “Ik heb een fout gemaakt die ik niet terug kan draaien, maar sindsdien heeft iedereen gezien hoe ik mijn best heb gedaan en mijn leven heb gebeterd.”

Kempi –  Hier Ver Vandaan ft. Willy 

YouTube player

Overzicht van Kempi Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Kempi Nieuws · Nieuws