Flume naar Amsterdam en Brussel in november

Geschreven door op 6 mei 2016 om 10:43
Flume - Eva Rinaldi, photographer | Flickr

De Australische producer Flume komt naar Nederland en België! Zie hem live optreden in Amsterdam of in Brussel in november.

Flume

Flume – Eva Rinaldi, photographer | Flickr

Flume concert

De Australische dj/producer is in Nederland en België als onderdeel van zijn wereldtour. Hij is op vrijdag 4 november in de Heineken Music Hall Amsterdam. Op 5 november is hij in Vorst Nationaal (Forest National) te Brussel.

Voordat deze concerten plaatsvinden is de dj ook te zien op Down The Rabbit Hole in Beuningen op vrijdag 24 juni en op Rock Werchter.

Tickets

De tickets voor het concert in Amsterdam en de twee festivals vind je op de website van Ticketmaster. Kaartjes naar de show in Brussel zijn te vinden op de website van Sherpa. De voorverkoop begint voor beide concerten op 12 mei om 10 uur ’s ochtends.

Harley Edward Streten

De Australische dj brak door met zijn debuutalbum Flume waarop de hits Holdin’ On en Left Alone te horen zijn. Voor dit album heeft hij samengewerkt met onder andere Chet Faker, Jezzabell Doran en T.Shirt. Daarnaast heeft de dj ook succesvolle remixes gemaakt van de hits van Sam Smith, Disclosure, en Lorde.

In januari is zijn nieuwste single Never Be Like You uitgebracht met de vocals van Kai. Op 27 mei komt dan eindelijk zijn tweede album Skin uit. Deze laat de Australiër ongetwijfeld horen tijdens zijn optredens!

Bron: HMH, Vorst Nationaal

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.