Bon Iver in 2020 naar Ziggo Dome Amsterdam

Geschreven door op 10 september 2019 om 10:24
Bon Iver (cropped), Fotocredits: Paul Hudson, Wikimedia Commons (CC BY 2.0)

Bon Iver komt naar Nederland! In het voorjaar van 2020 is de Amerikaanse band voor het eerst te zien in de Amsterdamse Ziggo Dome.

Bon Iver concert Ziggo Dome

Het optreden vindt plaats op vrijdag 24 april 2020 en maakt deel uit van een complete wereldtour. Aanleiding voor deze tournee is het album ‘i,i’, dat afgelopen zomer werd uitgebracht. Tijdens de show zullen zowel nummers van het nieuwe album als de grote hits voorbij komen.

Concertkaarten

Tickets voor Bon Iver gaan op vrijdag 13 september 2019 in de verkoop. De kaartverkoop begint om 10:00 uur en verloopt via de website van Ticketmaster. Voor het concert zijn zowel staan- als zitplaatsen te koop.

Grootste Nederlandse show ooit

Hoewel de Amerikaanse indiefolkband vaker in ons land heeft opgetreden, is het concert in de Ziggo Dome het grootste Nederlandse solo optreden van de band tot nu toe. In het voorjaar van 2019 waren de bandleden nog te zien als headliner op de eerste avond van Best Kept Secret.

 

Bron: Ziggo Dome

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.