James Bay show in Amsterdamse Melkweg binnen minuten uitverkocht

Geschreven door op 16 maart 2018 om 10:07
James Bay - Foto: pitpony.photography (Wikimedia, CC BY-SA 3.0)

De show van James Bay in deMelkweg is uitverkocht! De Britse popster staat aankomende zomer in de Amsterdamse concertzaal. Hoe kom je nu nog aan tickets!?

 James Bay concert in de Melkweg uitverkocht

De ‘Let It Go‘- zanger staat aankomende zomer in een uitverkochte Melkweg! Hier brengt hij onder andere tracks van zijn opkomende album ‘Electric Light‘ ten gehore.

Ik heb geen tickets, wat nu?

Is het jou niet gelukt om tickets voor James zijn show te bemachtigen? Dan hebben wij een aantal tips voor je, waardoor je er misschien tóch bij kunt zijn!

  • Blijf Ticketmaster in de gaten houden. Misschien worden er nog extra tickets vrijgegeven, door bijvoorbeeld productionele veranderingen.
  • Hou de Facebook pagina van Artiesten Nieuws in de gaten! We houden je op de hoogte wanneer er bijvoorbeeld nog een extra show aangekondigd wordt, of wanneer er tickets vrijkomen.
  • Check voor kaarten bij sites als Ticketswap, Marktplaats of een vertrouwde secundaire aanbieder van kaarten. Je betaalt hier iets meer, maar je bent er dan wel bij!
  • Ga op zoek naar winacties en prijsvragen. Grote websites en radiostations houden regelmatig winacties voor concerten en evenementen.
  • Plaats een oproep op Facebook, Twitter en Instagram. Misschien heeft iemand binnen jouw netwerk nog een extra ticket over!
  • Mocht dit allemaal niet lukken, dan kun je de zanger ook zien op Lowlands dit jaar!

Ben jij er wel bij?

Is het jou wel gelukt om tickets te bemachtigen? Laat het ons weten!

Bron: Ticketmaster

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· ·