Chris Brown voor concert naar Lotto Arena Antwerpen

Geschreven door op 17 maart 2016 om 11:03
Chris Brown - Foto: Eva Rinaldi - Wikimedia Commons

Goed nieuws voor fans van Chris Brown! De Amerikaanse R&B zanger staat dit jaar nog in de Lotto Arena in Antwerpen! Ben jij erbij?

Chris Brown naar Lotto Arena

Chris Brown gaat touren door Europa! Tijdens zijn ONE HELL OF A NITE TOUR stopt hij ook voor een concert in Antwerpen! Het concert vindt plaats op dinsdag 31 mei in de Lotto Arena. Deuren van de zaal gaan open om 18:30 uur ’s avonds, meerdere informatie over het tijdschema wordt later nog bekendgemaakt.

Tickets voor het concert gaan aanstaande maandag 21 maart om 10:00 uur ’s ochtends in de verkoop. Kaarten kan je bemachtigen via de website van TeleTicketService.

ONE HELL OF A NITE TOUR

Zoals de titel van de tour al verraadt wil de R&B zanger één groot feest maken van zijn nieuwe tournee, waarin zowel oude als nieuwe hits aan bod komen. Met zijn jongste album Royalty kwam hij voor de zesde keer op nummer 1 binnen in de Billboard R&B/Hip-Hop chart en voor de zevende keer in de Top 10 van de Billboard 200 hitlijst. Het was zijn meest succesvolle releaseweek sinds F.A.M.E, wat alweer uitkwam in 2011.

 

Bron: Lotto Arena

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.