O’G3NE heeft nog drie liedjes over voor Eurovisie Songfestival

Geschreven door op 3 januari 2017 om 10:57
OG3NE, O'G3NE - Foto: Robin Kamphuis (wikimedia Commons)

De dames van O’G3NE zijn weer een stapje dichterbij het Songfestival in Kiev. In een interview op NPO Radio 2 werd bekend dat er nog een selectie van drie liedjes is om uit te kiezen.

O'G3NE - Foto: Robin Kamphuis (wikimedia Commons)

O’G3NE – Foto: Robin Kamphuis (wikimedia Commons)

Keuzestress voor O’G3NE

Een week geleden hadden de zussen Lisa, Amy en Shelley nog twaalf liedjes om uit te kiezen, maar inmiddels zijn er dus een hoop afgevallen. In een interview op NPO Radio 2 liet Shelley namelijk weten dat er nu uit drie liedjes een definitieve keuze moeten maken. Onder andere de vader van het trio schreef een liedje. Het Eurovisie Songfestival vindt dit jaar plaats op 9, 11 en 13 mei in Kiev.

Verhaal vertellen

De meiden van O’G3NE hebben aangegeven een echt verhaal te willen vertellen met het uiteindelijk gekozen lied. Ze willen in mei dan ook niet met al te veel poespas op het Songfestival-podium in Kiev staan en willen dat het draait om hun kenmerkende meerstemmigheid. De keuze voor het liedje moet uiterlijk in maart bekend zijn.

Theatertour

Momenteel zijn de drie bezig met een succesvolle theatertour door Nederland. Onlangs werd bekend dat ze de tour in 2017/2018 nog eens verlengen met meer dan 50 shows. Daarnaast zijn ze te zien bij het inmiddels uitverkochte Eurovision in Concert in de Melkweg. Ook kwam afgelopen september hun eerste album We Got This uit.

Bron: NLpop

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.