Hiphopformatie SMIB opent eigen kunsttentoonstelling in KAF

Geschreven door op 25 oktober 2017 om 17:25
SMIB opening Terrence GRGY - Bron: Persbericht BAAS - fotocredits: Persberischt BAAS

Hiphopformatie SMIB opent op 28 oktober zijn eigen expositie in theater en expositiecentrum KAF. Hier wordt eigen kunst, maar ook werk van kunstenaars die de heren inspireren vertoond.

SMIB WORLDWIDE EXPOSED

Muziek-, film-, kunst- en modeliefhebbers kunnen vanaf zaterdag 28 oktober terecht in het Almeerse KAF voor de expositie SMIB WORLDWIDE EXPOSED.  De expositie geeft een kijkje in de wereld van SMIB. Het collectief bestaat uit een tiental kunstenaars, waarbij naar eigen zeggen ‘creativiteit voorop staat’.

Onder andere SMIB-leden Ray Fuego, Larry Appiah, GRGY, Tads Thots, GHQST, Dess Finesse en KC zijn aanwezig bij de opening, die wordt verricht door Pepijn Lanen, beter bekend als Faberyayo van De Jeugd Van Tegenwoordig, en gehost door Hard Bitten.

De expositie is een ‘work in process’ en zal zeven weken lang in het KAF tentoongesteld worden. Op 17 november wordt de expositie aangevuld met nieuwe verdiepingen met kunstwerken.

Toegang

Vanaf 28 oktober om 15:00 uur zijn er voor 7,50 euro exclusieve sleutelhangers bij de kassa van het KAF verkrijgbaar. Met de sleutelhanger krijg je toegang tot de tentoonstelling.

Muziek en mode

Hiphop-liefhebbers kunnen SMIB kennen van de talloze festivals die de groep afbreekt. De in Amsterdam gevestigde rapgroep creëert een hele nieuwe movement. De mannen hebben hun eigen muziek- en modestijl waardoor zij zich van anderen onderscheiden.

Zo heeft de groep zijn eigen kledinglijn gecreëerd, genaamd ‘SUMIBU ‘. GRGY, ontwerper van de kleding, maakte speciaal voor de opening van de expositie een muurschildering van Terrence, het gezicht van ‘SUMIBU‘.

GRGY en Ray Fuego waren eerder dit jaar, namens SMIB, in het tv programma ‘De Wereld Draait Door’ te zien met het nummer ‘Pink Hair Shawty’. Bekijk het opreden hieronder:

YouTube player

Bron: Persbericht BAAS 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Nieuws · SMIB Nieuws