Bruce Dickinson met speciale tour naar TivoliVredenburg

Geschreven door op 30 oktober 2018 om 17:20
Bruce Dickinson- Fotocredits: Campus Party Brasil - Wikimedia Commons (CC BY-SA 2.0)

Bruce Dickinson, frontman van de legendarische hardrockband Iron Maiden, komt naar Nederland! In februari 2019 staat de zanger met ‘A Conversation With Bruce Dickinson‘ in TivoliVredenburg. 

Bruce Dickinson in Utrecht

Op donderdag 28 februari 2019 staat Bruce Dickens met ‘A Conversation With Bruce Dickinson‘ in de Grote Zaal van TivoliVredenburg. Tijdens deze show vertelt Bruce over zijn autobiografie What Does This Button Do?en krijgt het publiek de gelegenheid om vragen stellen.

Kaarten

De verkoop voor dit evenement start op vrijdag 2 november 2018 om 10:00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar via de website van TivoliVredenburg. Uitverkocht? Kijk hier.

What Does This Button do?

Bruce, bekend van Iron Maiden is niet alleen zanger, maar ook schrijver, piloot en radiopresentator. ‘What Does This Button Do‘ vertelt het verhaal van zijn privéleven en zijn muzikale carrière. Bekijk de video om te zien wat Dickinson zelf over zijn boek zegt:

 

Bronnen: Bol.com, TivoliVredenburg.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.