The Marcus King Band treedt dit najaar op in Paradiso Noord

Geschreven door op 4 mei 2018 om 12:54
The Marcus King Band - Bron: Flickr (CC BY 2.0) - Fotocredits: Ralph Arvesen

The Marcus King Band is dit najaar in Nederland te vinden! De band rond de talentvolle 22-jarige Marcus King staat in oktober op het podium van Paradiso Noord.   

The Marcus King Band naar Paradiso Noord

Nederlandse fans van Marcus King en zijn band hoeven de muzikanten niet lang te missen. Aankomende juni staat de band op het podium van het Utrechtse TivoliVredenburg. Op 22 oktober 2018 keren King en zijn bandleden alweer terug naar Nederland voor een optreden in Paradiso Noord.

Kaartverkoop

Tickets voor zijn onder andere verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. Kaarten voor het optreden gaan vanaf vrijdag 11 mei 2018 om 10.00 uur in de voorverkoop.

Albums

Pas 22 jaar oud, maar Marcus King heeft nu al een indrukwekkende muziekcarrière. Met zijn debuutalbum ‘Soul Insight‘ maakte de Amerikaanse zanger, songwriter en gitarist meteen indruk. In 2016 kwam de tweede plaat ‘The Marcus King Band‘ uit, waarvoor King de hulp van onder andere grootheid Warren Haynes inschakelde.

In oktober 2017 kwam de ‘Due North EP‘ van Marcus en zijn band uit. Daarop is onder andere het nummer ‘This Ol’ Cowboy‘ te horen.

Bron: Paradiso

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.