Causes voor clubtour door Nederland

Geschreven door op 15 augustus 2016 om 10:25
Causes - (Bron: YouTube)

Het gaat prima met de Utrechtse band Causes. Deze zomer zijn ze op vele festivals te vinden, en in oktober gaan ze weer de Nederlandse clubs door!

Causes concert

Good news! Na deze zomer gaan de indiepoppers van Causes gewoon door met optreden! De Utrechtse band met Britse frontman Rupert Blackman gaat in oktober Nederland weer door voor optredens in:

Woensdag 19 oktober: Doornroosje, Nijmegen
Donderdag 20 oktober: TivoliVredenburg, Utrecht
Donderdag 27 oktober: Muziekgieterij, Maastricht
Zondag 30 oktober: Rotown, Rotterdam
Vrijdag 4 november: Effenaar, Eindhoven

Causes kaarten

Tickets voor de optredens zijn onder andere te koop via Ticketmaster of de poppodia waar ze optreden. De kaartverkoop is reeds begonnen.

Van songwriter naar frontman

Het kan verkeren. Rupert Blackman was gewoon wat liedjes aan het zingen in het Amsterdamse centrum in 2008, toen niemand anders dan Anouk hem oppikte. Sindsdien ging het hard. Hij maakte liedjes voor Bløf, Alain Clark en Mainstreet, en besloot in 2015 voor zijn eigen band te gaan.

De eerste single Teach Me How To Dance With You werd meteen een hit, en zorgde voor een uitverkocht Paradiso en volle bak bij Pinkpop en The Great Escape. Dit jaar kwam het langverwachte album Under Bridges That You Built For Me uit, wat meteen door 3FM tot Album van de Week werd gebombardeerd.

YouTube player

Bron: Facebook-pagina Causes

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.