Causes brengt tour naar o.a. Amsterdam, Groningen en Utrecht

Geschreven door op 26 oktober 2018 om 11:33
Causes - (Bron: YouTube)

Goed nieuws voor fans van Causes! De band gaat in 2019 weer op tour en komt naar onder andere Den Haag, Amsterdam en Utrecht.

Causes weer op tour

Causes gaat in februari en maart 2019 op tour! De band komt naar verschillende poppodia verspreid door Nederland. De tour vindt plaats naar aanleiding van het nieuwe album ‘Wake Me Up So I Can Dream‘. Op dezelfde dag van de albumrelease, vrijdag 26 oktober, is de tour ook aangekondigd. De release van dit album werd een dag eerder gevierd in Utrecht.

Speellijst

Bekijk hier een overzicht van de shows van de tour:

Kaartverkoop

De kaartverkoop start op zaterdag 27 oktober om 10:00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar via de websites van de poppodia en Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

Causes

Rupert Blackman begon als straatartiest en besloot in 2014 om bandleden te zoeken door middel van een briefje op het prikbord van het Utrechts Conservatorium. Jan Schröder, Robert Pronk en Simon Boeing-Messing reageerden hierop en Causes was geboren. Al snel scoorde de band hits met ‘Teach Me How To Dance With You’ en ‘Walk On Water’.

Bekijk hier de live video van de titeltrack van het album:

YouTube player

 

Bron: Oosterpoort, causesmusic.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.