Roxeanne Hazes met voorjaarstour langs Nederlandse poppodia

Geschreven door op 18 oktober 2019 om 14:01
parels van de jordaan, Roxeanne Hazes - Fotocredits Oscar Anjewierden (CC Flickr) (CC BY-ND 2.0)

Roxeanne Hazes gaat op tournee! De zangeres begint in februari 2020 aan haar voorjaarstour waarmee ze verschillende poppodia bezoekt.

Roxeanne Hazes op tour

Goed nieuws voor fans van Roxeanne Hazes! De dochter van volkszanger André Hazes timmert al jaren aan haar solocarrière. Op 11 oktober 2019 stond de artieste in een uitverkocht Paradiso als aftrap van haar najaarstour. Een kleine week later kondigt de Amsterdammer alweer haar voorjaarstour aan. De concertreeks start in de Apeldoornse Gigant op vrijdag 21 februari, waarna Roxeanne op zaterdag 11 april haar ronde langs verschillende poppodia afrondt met een bezoek aan Effenaar te Eindhoven

Bekijk hieronder een overzicht van alle tourdata en -locaties:

  • Vrijdag 21 februari 2020 in Gigant, Apeldoorn
  • Vrijdag 28 februari 2020 in Luxor Live, Arnhem
  • Zaterdag 21 maart 2020 in Gebr. De Nobel, Leiden
  • Vrijdag 28 maart 2020 in Patronaat, Haarlem
  • Vrijdag 3 april 2020 in Fluor, Amersfoort
  • Zaterdag 11 april 2020 in Effenaar, Eindhoven

Concertkaarten

Tickets voor de concertreeks zijn verkrijgbaar via de websites van de desbetreffende poppodia. Zijn de kaarten inmiddels uitverkocht? Kijk hier!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Het is nu een week na Paradiso en ik kan nog steeds niet bevatten hoe gaaf de start van deze najaarstour was. Hij is ook nog eens bijna uitverkocht! Ik krijg wel veel de vraag of we met deze liedjes ook naar andere steden komen. Daarom hebben we besloten in het nieuwe jaar een reeks shows toe te voegen. We gaan in 2020 dus gewoon wéér op tour en ditmaal misschien nog wat dichter bij jou in de buurt•• 21 feb Gigant, Apeldoorn 28 feb Luxor Live, Arnhem 21 mrt Gebr. De Nobel, Leiden 27 mrt Patronaat Haarlem 3 apr FLUOR, Amersfoort 11 apr Effenaar, Eindhoven ••Ik kan niet wachten om jullie mijn nieuwe liedjes te laten horen, maar natuurlijk spelen we ook het vertrouwde materiaal. De kaartverkoop is NU begonnen dus grijp niet naast je ticket. Ga naar de website van de zaal of kijk op roxeannehazes.nl Tot daar! ?

Een bericht gedeeld door ??????? ??? ?? (@roxeannehazes) op

Bron: Roxeannehazes.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.