Rahzel en The X-Ecutioners in december naar Paard Den Haag

Geschreven door op 12 oktober 2018 om 12:08
Rahzel - Fotocredits: Steven Pisano - Flickr - Wikimedia Commons (CC BY 2.0)

Goed nieuws voor fans van Rahzel! De Amerikaanse hiphop artiest treedt samen met The X-Ecutioners op bij Paard in Den Haag. 

Rahzel naar Paard

Het concert van Rahzel feat. The X-Ecutioners vindt plaats op vrijdag 7 december 2018. De mannen betreden ronbd 20:00 uur het podium in de Grote Zaal van poptempel Paard in Den Haag.

Kaartverkoop

De voorverkoop start op vrijdag 12 oktober 2018. Tickets zijn vanaf 12:00 uur verkrijgbaar via de website van poppodium Paard.

Rahzel

De wereldkampioen beatboxen groeide op in Queens, New York. Zijn talenten werden in 1995 opgemerkt door hiphop formatie The Roots en voegde zich bij de groep. Vier jaar later ontvangen de mannen een Grammy voor ‘Best Rap Performance By A Duo or Group.’ Ook wordt de muzikant wel ‘Godfather of Noyze’ genoemd, door het feit dat de hiphopper zingt en rapt zonder enige moeite terwijl hij beatboxt. Ook werkte Rahzel samen met onder andere Ben Harper, Sean Paul en Björk.

YouTube player

The X-Ecutioners

De legendarische beatboxer wordt in de Melkweg vergezeld door The X-Ecutioners. Hoewel zij ooit begonnen als groep van elf DJ’s, bestaat de crew momenteel nog uit de drie leden: Total Eclipse, DJ Boogie Blind en DJ Precision. De Amerikaanse diskjockeys hebben onder andere samengewerkt met Linkin Park en Cypress Hill.

YouTube player

 

Bron: Paard.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.