Dinand Woesthoff onderbreekt optreden door biergooier

Geschreven door op 26 januari 2016 om 11:49
Dinand Woesthoff - Fotocredits: Evelien - Bron: Wikimedia Commons (CC BY 3.0)

Dinand Woesthoff heeft afgelopen week zijn optreden bij Vrienden van Amstel Live onderbroken nadat iemand een biertje naar hem gooide.

Dinand Woesthoff Kane

Foto: Evelien (via Wikipedia)

Dinand Woesthoff

Tijdens het nummer Mag ik dan bij jou, dat Dinand samen met Claudia de Breij zong, gooide iemand vanuit het publiek een biertje over de voormalig Kane-zanger heen. Daar was de zanger niet van gediend en onderbrak het nummer om de persoon te vinden die het biertje gooide. De ‘Dinand-douche’ is (uiteraard) gefilmd en al tienduizenden keren bekeken.

Het incident vond deze afgelopen week plaats tijdens Vrienden van Amstel Live. De kans op een bierdouche in de grootste Amstelkroeg van Nederland is redelijk aanwezig, maar Woesthoff was het daar dus niet mee eens.

Volgend jaar de bierdouche zelf meemaken? Kaarten voor de 2017 editie van Vrienden Van Amstel zijn inmiddels in de verkoop gegaan via Eventim.

Bierdouche

De ‘bierdouche’ ligt al langer onder vuur. Sinds dit jaar is het verboden om tijdens het bekendmaken van de winnaar van de Popprijs op Eurosonic Noorderslag bier mee de zaal in te nemen. In de voorgaande jaren werd de winnaar traditioneel ‘gehuldigd’ met een massale bierdouche.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Oscar van Oorschot

Altijd op de hoogte van de grootste hits van dit moment.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.