My Dying Bride komt volgend jaar naar 013 Tilburg

Geschreven door op 18 november 2015 om 11:49
Iris DeMent, Country to, Protection Patrol Pinkerton, Ziggy Alberts - Gitaar, muziek, muziek weetjes - CC0 Creative Commons Country To Country

De Bradfordse doom metal band My Dying Bride komen volgend jaar voor een show naar concertzaal 013 in Tilburg.

De Britse doom metal band My Dying Bride komt volgend jaar weer terug naar Nederland. De band stond vorig jaar nog op Graspop en komt nu in Nederland een portie flinke metal geven. De band is in ieder geval in topvorm: fans en critici zijn zeer te spreken over de laatste plaat die de band heeft uitgebracht.

De twaalfde en nieuwste plaat Feel The Misery werd uitgebracht op 18 september 2015. Veel fans vinden het één van de betere albums, omdat de sound van de band geëvolueerd is, maar vol zit met hints naar het verleden. My Dying Bride wordt vaak neergezet als één van de ‘grote drie’ van doom metal, samen met Paradise Lost en Anathema.

Tickets

De kaarten voor My Dying Bride gaan aanstaande zaterdag 21 november in de verkoop om 10 uur ’s ochtends. Je kan de tickets bestellen via de website van Ticketmaster.

Bekijk hieronder een video met de titelsong van het album!

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.