Comedian Ed Gamble naar Eindhoven en Amsterdam

Geschreven door op 20 december 2019 om 15:31
lockdown, poppodia, culturele sector, Theaters en concertzalen, Ed Gamble, Nienke Plas, The Dutch Eagles, Dennis van Aarssen, Theaterzaal, musical, cabaret, podium - Credits MarringsBerwick - Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0) - Dolfje Weerwolfje

Ed Gamble komt naar Nederland! De Britse stand-up comedian staat in maart 2020 op het podium van Muziekgebouw Eindhoven en Boom Chicago in Amsterdam.

Ed Gamble naar Nederland

Goed nieuws voor fans van Ed Gamble! De comedian, bekend van zijn gastrollen in tv-shows als ‘Mock Of The Week’ en ‘8 Out Of 10 Cats’, geeft volgend jaar twee shows in Nederland. Gamble reist op woensdag 11 maart 2020 allereerst naar het zuiden van het land voor een show in Muziekgebouw Eindhoven. Enkele dagen later, op zondag 15 maart, staat de Brit op het podium van Boom Chicago in Amsterdam.

Concertkaarten

Tickets voor de shows zijn verkrijgbaar via de websites van Muziekgebouw Eindhoven en Ticketmaster. Zijn de kaarten inmiddels uitverkocht? Probeer het dan eens hier.

YouTube player

 

Bron: Muziekgebouw Eindhoven, Ticketmaster

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.