Causes naar De Helling in Utrecht voor albumreleaseparty

Geschreven door op 25 september 2018 om 13:54
Causes - (Bron: YouTube)

Een nieuw album moet goed gevierd worden! Causes geeft daarom op 25 oktober 2018 een albumreleaseparty in De Helling in Utrecht. Een dag later komt hun gloednieuwe album uit.

Causes naar De Helling

Op donderdag 25 oktober 2018 presenteert Causes hun tweede album, ‘Wake Me Up So I Can Dream‘, in De Helling in Utrecht. Dit album komt een dag later, op 26 oktober 2018, uit. Deze plaat is nu al te reserveren. Zelf zegt de Utrechtse band op Facebook dat ze niet kunnen wachten om hun nieuwe nummers live te spelen.

Als voorproefje op het nieuwe album kwam de single ‘Run To Me‘ op 20 september 2018 uit.

Kaartverkoop

De kaarten voor het unieke optreden kosten € 17,- per stuk. Deze zijn verkrijgbaar via de site van Ticketmaster. Zijn de kaarten al uitverkocht? Kijk hier.

Causes

De carriere van de Brit Rupert Blackman heeft zich razendsnel ontwikkeld. In 2008 verhuisde hij van Londen naar Nederland, waar hij begon met wat nummers spelen op straat. Blackman werd al snel opgepikt en schreef hierna nummers voor onder andere BLØF en Alain Clark. Op zoek naar bandleden hing de Engelsman in 2014 een briefje op het prikbord van het Utrechts Conservatorium. Jan Schröder, Robert Pronk en Simon Boeing-Messing zagen een samenwerking wel zitten en Causes was geboren. Samen scoorden de bandleden een grote hit met ‘Teach Me How To Dance With You’. Ook stonden de mannen op grote festivals zoals Lowlands, Pinkpop en Appelpop.

 

Bron: TivoliVredenburg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.

Laatste berichten van Artiesten Nieuws (toon alles)

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.