Extra Doe Maar concert Symphonica in Rosso

Geschreven door op 30 november 2011 om 14:47
Henny Vrienten (Doe Maar) in 1986 - Fotocredits Bogaerds Rob (Wikimedia Commons & Nationaal Archief)

De eerste twee concerten van de band zijn al uitverkocht. Daarom heeft Doe Maar een derde Symphonica in Rosso concert aangekondigd.

Doe Maar concerten

De eerste twee concerten van de band zijn al uitverkocht. Daarom heeft Doe Maar besloten om een derde Symphonica in Rosso concert te geven in het Gelredome, Arnhem. Tickets zijn vandaag in de verkoop gegaan bij LiveNation.

In oktober 2012 geeft Doe Maar nu dus in totaal drie concerten. De zanger van de band, Henry Vrienten, is erg blij met de grote belangstelling. Toch komt er misschien geen vierde optreden.

Hij vertelt in het 3FM radioprogramma van Giel Beelen: “Je weet het nooit, nu zijn we op stoom en dan moet je de trein eigenlijk niet stoppen. Maar we zijn niet ‘greedy’. We willen heel graag spelen en dat vinden we het belangrijkst. Natuurlijk is het leuk dat daar een vergoeding tegenover staat maar daar gaat het niet om.”

Symphonica in Rosso

In eerste instantie had de 63-jarige zo zijn twijfels over Symphonica in Rosso. “Als eerste dacht ik, nee het is mooi zo. Alleen dan ga je erover praten met de band en komt het vuur toch terug. Ik zie het smeulen, ook in de andere jongens. Dat is echt het wonder van muziek!”

Volgend jaar staat Doe Maar als hoofdact van Symphonica in Rosso in het Gelredome met het 40-koppige Guido’s Orchestra. Vrienten zegt: “We vinden het heel spannend maar hebben er ook erg zin in. Als we beginnen te spelen weet ik zeker dat het los gaat. Ik weet niet precies wat dat is maar er komt dan een soort vuur, heerlijk is dat!”

Zijn de drie concerten allemaal uitverkocht? Geen paniek! Bij veilige ticketmarktplaatsen zijn vaak nog Doe Maar Tickets verkrijgbaar.

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.