No Party For Cao Dong in december 2018 naar Paradiso

Geschreven door op 25 september 2018 om 13:06
Yaeji, Hitklup At The Movies, Super-Sonic Jazz Festival- Paradiso Amsterdam - Foto: Photo RNW.org (Flickr, CC BY-ND 2.0) Black Pumas

No Party For Cao Dong komt voor het eerst naar Nederland! De indierockband staat in de winter van 2018 op het podium van Paradiso in Amsterdam. 

No Party For Cao Dong naar Paradiso Amsterdam

Het concert van No Party For Cao Dong vindt plaats op donderdag 20 december 2018. De muziekgroep treedt op in de Kleine Zaal van Paradiso in Amsterdam. Na hun volledig uitverkochte tour ‘Same Old, Same Old’ door Azië en Amerika, geeft de band voor het eerst een show in Nederland.

Concertkaarten

Tickets zijn per direct verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. Geen kaarten kunnen bemachtigen? Kijk hier.

No Party For Cao Dong

Wood Lin, Chu Chu, Sam Yang en Fan Tsai zijn de bandleden van de Taiwanese rockgroep. Het viertal bracht in 2016 hun eerste plaat ‘The Servile’ uit. De songs op dit album gaan over hulpeloosheid, pijn en liefde en zijn populair onder de Taiwanese jongeren. Naar aanleiding van hun eerste album, tourden de muzikanten in 2016 door Azië. Alle shows waren zo goed als uitverkocht.

Beluister hieronder de track ‘Wayfarer’.

 

Bronnen: Paradiso, nopartyforcaodong.com, highlineballroom.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.