Johan Derksen brengt blues show in 2019 ook naar Q-Factory

Geschreven door op 26 oktober 2018 om 16:30
Johan Derksen (cropped) - Foto: Jasper Joosten (Wikimedia Commons, CC BY 3.0)

Johan Derksen keert terug met een nieuwe muzikale show! De uitgesproken tv-persoonlijkheid, die eerder al een flinke lijst shows aankondigde, brengt zijn nieuwe blues show in februari 2019 ook naar Q-Factory.

Johan Derksen Keeps The Blues Alive ook in Q-Factory

Na een succesvolle theatertour ‘De Pioniers van de Nederpop’ keert Johan Derksen terug op het muzikale podium! De voetbal-analist en fervent muziekliefhebber komt op donderdag 28 februari 2019 naar de Q-Factory in Amsterdam, met zijn nieuwe show ‘Johan Derksen Keeps The Blues Alive’. Derksen kondigde eerder al een flinke lijst shows aan.

Concertkaarten

Tickets voor de show zijn verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. Zijn de kaarten uitverkocht? Probeer het dan eens hier.

Line-up

Derksen neemt het publiek mee naar de jaren zestig met een aantal van de beste Nederlandse blueszangers en -muzikanten, terwijl ook een aantal internationale muzikanten te bewonderen zijn!

De line-up bestaat uit de Haagse band The Clarks, blueszangeres A.J. Plug, zangeres Kat Riggins, gitarist Erwin Java, multi-instrumentalist Roel Spanjers, zanger Theo van Es, zanger Michel van Dijk en zanger/mondharmonicaspeler Big Pete.

 

Bron: Q-Factory

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.