Dutch Eagles in mei 2019 naar Live At Amsterdamse Bos

Geschreven door op 25 februari 2019 om 13:13
BONES, Tabitha, Ruben Schaap, Dutch Eagles, Warhaus, FKJ, Mamas Gun, Ivar Bjørnson & Einar Selvik, Focus, tool - Artiesten Nieuws

Er is een nieuwe naam toegevoegd aan het nieuwe seizoen van Live At! In mei 2019 treedt Dutch Eagles op in het Amsterdamse Bostheater.

Dutch Eagles naar Live At

Op vrijdag 24 mei 2019 treedt Dutch Eagles op in het Amsterdamse Bostheater. Hiermee is de tributeband de nieuwe naam voor Live At 2019. Tijdens het concert van de Nederlandse coverband komen de grootste hits van Eagles voorbij. Zo worden onder andere ‘Hotel California‘, ‘Lying Eyes‘, ‘Take It Easy’ en ‘One Of These Nights‘ vertolkt. Ook hits van andere grote namen uit de jaren ’70 worden deze avond gespeeld.

Kaartverkoop

Tickets gaan op vrijdag 1 maart 2019 om 10:00 uur in de verkoop via Eventim. Uitverkocht? Kijk hier.

Live At 2019

Concertreeks Live At bestaat uit een serie openluchtconcerten in de zomer, die plaatsvinden in het Amsterdamse Bostheater. Voorbeelden van artiesten die deze zomer het podium betreden zijn Peter Doherty, Douwe Bob, Edwin Evers Band en De Dijk.

 

Bron: Live At

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.