Backstreet Boys ‘Everybody’ gecoverd door Dio

Geschreven door op 1 november 2012 om 12:48
Backstreet boys - Fotocredits Krystaleen - Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)

De track maakt deel uit van de ‘Hi Flashback Top 100’, 100 platen welke een bepaalde herinnering bij iemand oproepen. De top 100 is gratis te beluisteren via Spotify.

Dio’s cover kwam tot stand door een herinnering van Nienke. “Everybody van de Backstreet Boys is mijn ultieme Flashback track. Het doet me denken aan onze ouderwets gezellige familievakanties in de auto naar Italië. M’n ouders werden gek als ik dan voor de vierde keer de cd opzette, dus kreeg ik een discman. Dan deed ik 15 uur lang gekke dansjes op de achterbank en was ik helemaal in mijn eigen Backstreet Boys-wereld”.

Dio laat weten dat hij Everybody zelf ook een toffe track vond, daarom heeft hij de inzending van Nienke uitgekozen en besloot deze te gaan coveren.

Het eindresultaat is een mix tussen de originele lyrics en het verhaal van Nienke wat Dio tussendoor rapt.

Iedereen die een Spotify account heeft (of wil aanmaken) kan de cover hier beluisteren. Een gedeelte van de track en de making of is in de video hieronder te zien.

Overzicht van Dio Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Dio Nieuws · Nieuws