The Stones cancellen liefst zeven concerten

Geschreven door op 19 maart 2014 om 17:18
Mick Jagger (The Rolling Stones) - Foto: Marcel Antonisse Wikimedia Commons

The Rolling Stones hebben besloten om de opening van hun Australise tournee uit te stellen. The Stones hebben besloten om nog niet met de concerten te beginnen door de dood van L’Wren Scott, de vriendin van Mick Jagger.?

Het eerst concert dat hierdoor niet doorgaat is die in Perth, dat gepland stond voor 19 maart. De overige optreden zijn die in Adelaide, Sydney, Melbourne, Macedon en Brisbane. Tevens zullen de activiteiten in Auckland ook geen doorgang vinden. Het lichaam van de modeontwerpster werd maandag gevonden door haar assistent. L’Wren zou zelfmoord hebben gepleegd.

Fans hoeven echter niet te treuren. The Stones laten weten dat ze de concerten die de komende tijd niet door kunnen gaan, op een later moment alsnog te willen geven. Het is nog onduidelijk of het overlijden van L’Wren ook gevolgen zal hebben voor het optreden van The Rolling Stones op Pinkpop. Verwacht wordt echter dat deze wel gewoon door zal gaan.

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.

Laatste berichten van Artiesten Nieuws (toon alles)

Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
The Rolling Stones Nieuws