Architects voor concert naar Nederland

Geschreven door op 3 juni 2016 om 10:45
Architects - Foto: Frank Schwichtenberg - Wikimedia Commons

De Britse band Architects komt naar Nederland! De metalcore-formatie geeft komende oktober een intens optreden in Amsterdam!

Architects

Frank Schwichtenberg – wikimedia

Architects concert

Het is weer tijd voor een brute show, want de Britse metalcore-revelatie Architects komt naar Nederland. De formatie geeft op dinsdag 18 oktober een optreden in Melkweg The Max in Amsterdam!

Architects kaarten

Kaarten voor het optreden zijn onder andere verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. De voorverkoop start op vrijdag 10 juni om 10:00 uur.

Keiharde grooves

De metalcore-band is een grote naam in het genre, en staat bekend om zijn groovy mix van hardcore en metal, beïnvloed door onder andere Meshuggah, The Dillinger Escape Plan en Slipknot. De keiharde, intense stem van zanger Sam Carter maakt het geluid van de band compleet.

Dit jaar kwam de band met zijn zevende album All Our Gods Have Abandoned Us. De titel spreekt zichzelf tegen, want de metalcore-goden hebben de groep nog niet verlaten. Het album is donker, dreigend en ontzettend bruut.

 

YouTube player

Bron: Melkweg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.