Toto concert 8 juni 2013 Ziggo Dome Amsterdam!

Geschreven door op 18 december 2012 om 12:43
Steve Lukather (TOTO) - Fotocredits Bernd Koepel - Wikimedia Commons

De rockers van Toto komen naar Nederland! Op 8 juni 2013 zal de band een concert geven in de Ziggo Dome in Amsterdam, zo maakte Live Nation vanmorgen bekend. 

Vanwege het 35 jarig bestaan van de band gaat de Amerikaanse rockband volgend jaar op tournee met hun ’35th Anniversary Tour’. Naast Nederland bezoeken ze volgend jaar ook België, op 30 mei 2013 treden ze op in Vorst Nationaal in Brussel.

Toto werd wereldwijd bekend met nummers als ‘Hold the line’, ‘Rosanna’, ‘Africa’, ‘I won’t hold you back’ en ‘Stop loving you’. De kans is dan ook groot dat deze allemaal te horen zijn bij het optreden in de Ziggo Dome. Tijdens hun carrière gingen de mannen van Toto samenwerkingen aan met de grootste sterren, waaronder Paul McCartney, Michael Jackson, Stevie Wonder, P!nk, en Lionel Richie.

De voorverkoop voor het concert in de Ziggo Dome begint aanstaande vrijdag 21 december 10.00 via de site van Live Nation. Zitplaatsen zijn beschikbaar vanaf €39, staanplaatsen kosten €49. De ticketverkoop voor het concert in Vorst Nationaal in Brussel begint woensdag 19 december om 10.00 via Sherpa.

Toto – Africa

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Nieuws · Toto Nieuws