Taylor Swift en Calvin Harris uit elkaar

Geschreven door op 2 juni 2016 om 16:43
Calvin Harris - Fotocredits Carlos Delgado - Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)

Het superkoppel is toch niet zo sterk als fans hebben gedacht. Vorige week zijn Taylor Swift en Calvin Harris uit elkaar gegaan.

Taylor Swift en Calvin Harris breuk

Taylor Swift en Calvin Harris zijn volgens velen het it-couple. Toch is het sprookjesachtige liefdesverhaal geëindigd volgens een aantal bronnen van E! Online. Het was Adam (Calvins echte naam) die vorige week een punt achter hun relatie zette en dat kwam vast als een verrassing.

Swift is nog steeds verdrietig maar de twee blijven nog wel in contact met elkaar. De reden voor hun breuk is dat er geen romantiek meer was tussen hen.

Hoe het allemaal is begonnen

Het stel heeft elkaar ontmoet door hun vriendin Ellie Goulding. De Britse singer-songwriter dacht dat het een goed stel zou zijn omdat ze allebei awesome en lang zijn. Op 6 maart 2015 waren Taylor Swift en Calvin Harris officieel en dat hadden de twee dit jaar ook gevierd. De zangeres kreeg toen een sieraad met de datum erin gegraveerd.

Magical relationship

Voor ruim een jaar is het dan ook goed gelopen. Dit was vooral te zien aan de foto’s die ze plaatsten en hoe ze elkaar steunden bij shows. Taylor heeft daarnaast in een interview gezegd dat ze een ‘magical relationship’ hebben.  Voor vele fans waren hun uitingen dan ook ware #relationshipgoals

Crash

Ondertussen is de dj aan het herstellen van verwondingen die hij opliep in een auto-ongeluk op 20 mei. Hij werd naar een ziekenhuis gebracht maar vertrok toen hij geen privékamer kreeg. Door het ongeluk moest hij een aantal shows in Amerika afzeggen.

Bron: E! Online

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
·