Tame Impala komt in 2020 met nieuw album

Geschreven door op 25 oktober 2019 om 17:43
Tame Impala - Foto: Abby Gillardi [CC BY 2.0 (https-::creativecommons.org:licenses:by:2.0)]

De psychedelische rockband Tame Impala brengt in 2020 een nieuw album uit. De plaat heet ‘The Slow Rush’ en is de opvolger van ‘Currents’, dat in 2015 uitgebracht werd.

Tame Impala keert terug met nieuw album

‘The Slow Rush’ wordt het vierde album van de band. Voor veel fans is dit een langverwachte terugkeer. Eerder dit jaar bracht de groep de singles Borderline’ en Patience’ uit. Of deze nummers deel worden van het nieuwe album is nog niet duidelijk.

De afgelopen dagen kregen fans al hints door middel van video’s op de bands website en socials. Een voorbeeld hiervan is een video waarop zanger Kevin Parker te zien is in een opnamestudio. Hier zit hij rokend in zijn producersstoel en draait hij aan de knoppen. Dit suggereert dat we een elektronisch album kunnen verwachten.

“Ik hou ervan om live te spelen”

Kevin Parker liet eerder in gesprek met radiozender Beats 1 weten dat hij teleurgesteld zou zijn als hij in 2019 nog niks had uitgebracht: “Ik hou ervan om live te spelen – ik hou ervan om liedjes uit Currents live te spelen, ik hou ervan om liedjes uit ‘Lonerism’ live te spelen – maar ik denk dat ik klaar ben voor nieuwe muziek.”

De zanger vertelde eerder dit jaar waarom er nog geen album is verschenen: “Als ik nieuwe muziek wil maken moet ik me eigenlijk een soort van waardeloos voelen. Ik startte als kind met het maken van muziek om mezelf beter te voelen. Het ironische daaraan is dat als ik me goed voel, ik niet echt zin heb om muziek te maken.”

 

Bron: NME

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Mees van Dijk

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.