My Chemical Romance kondigt reünie aan

Geschreven door op 4 november 2019 om 17:39
My Chemical Romance Ahoy Rotterdam, My Chemical Romance - Stuart Sevastos [CC BY 2.0 (https://creativecommons.org/licenses/by/2.0)]

Het is eindelijk zover! Na zeven jaar maakt de band My Chemical Romance een comeback. Op 20 december 2019 hebben ze een show staan in de Shrine Expo Hall in Los Angeles, zo maakte de groep op 31 oktober bekend.

My Chemical Romance keert terug

Geheel onverwacht komt de terugkeer van de band niet. Joe Jonas, zanger van de Jonas Brothers, verspreidde in juni al geruchten dat de band naast hen aan het repeteren was. My Chemical Romance-frontman Gerard Way ontkende dit voor een lange tijd. “Ik mis het spelen met de jongens wel, maar ik denk niet dat het ooit gaat gebeuren”, vertelde hij in februari tegen The Guardian.

Voorlopig lijkt het om een eenmalige reünie te gaan. Of de reünieshow een vervolg krijgt is namelijk nog niet duidelijk.

‘Welcome To The Black Parade’

Het laatste optreden van de band was in 2012. In 2013 kondigden ze aan na twaalf jaar uit elkaar te gaan. Het grootste succes was het album The Black Parade dat uitkwam in 2006. In 2016 kwam er een heruitgave uit van dit succesvolle album. Hiervan werden meer dan vier miljoen exemplaren verkocht. Grote hits zijn onder andere Welcome To The Black Parade en Teenagers.

 

Bron: Twitter @MCRofficial

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Mees van Dijk

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · My Chemical Romance Nieuws · Nieuws