Dotan stelt Amerikaanse tour uit

Geschreven door op 29 oktober 2019 om 16:44
Dotan - Ilvy Njiokiktjien (Wikimedia Commons) The copyright holder of this file, Nationaal Comité 4 en 5 mei, allows anyone to use it for any purpose, provided that the copyright holder is properly attributed. Redistribution, derivative work, commercial use, and all other use is permitted. Attribution: Nationaal Comité 4 en 5 mei

Dotan heeft zijn tour door de Verenigde Staten en Canada geannuleerd. De zanger zou in november door Noord-Amerika reizen, maar hij laat via Instagram dat dit niet door gaat.

Dotan verplaatst Amerikaanse tour

Dotan is druk bezig met het maken van nieuwe muziek en heeft daarom besloten zijn tour uit te stellen tot maart 2020. Deze keuze heeft hij gemaakt omdat hij de muziek waar hij al een tijd mee bezig is, af wil maken voor zijn fans. “Ik ben al het hele jaar in de studio aan het werken aan nieuwe muziek en ik wil heel graag dat jullie dat horen, maar ik moet het eerst afmaken”, schrijft de zanger. “Bedankt voor de steun. Ik vind het erg leuk dat ik binnenkort veel nieuwe nummers voor jullie heb en ik kan niet wachten om een goede show neer te zetten!”

De singer-songwriter heeft eerder dit jaar al twee singles uitgebracht. Op 29 mei bracht hij de track Numb uit. Een maand later bracht hij nog een lied uit, Letting Go.

Nederlandse tour

In het voorjaar van 2020 heeft de singer-songwriter een tour door Nederland op het programma staan. Dan staat hij in onder andere Eindhoven, Utrecht en Den Haag. Deze tour lijkt voorlopig niet in gevaar te komen. Er zijn nog steeds kaarten voor de shows verkrijgbaar.

 

Bron: Instagram

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Mees van Dijk

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Dotan Nieuws · Nieuws