The Rolling Stones zetten Europese ‘No Filter Tour’ voort

Geschreven door op 26 februari 2018 om 17:19
Mick Jagger (The Rolling Stones) - Foto: Raph_PH (Flickr, license: CC BY 2.0)

The Rolling Stones hebben het Europese deel van hun ‘No Filter Tour’ flink uitgebreid! Hoewel Nederland ditmaal wordt overgeslagen, zijn de rockers vanaf mei in onder meer het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Duitsland te bewonderen.

The Rolling Stones reist ook deze zomer door Europa

Ze kunnen er maar geen genoeg van krijgen! Mick Jagger en co. waren in 2017 nog tweemaal in Nederland te zien, maar tijdens het aankomende deel van hun No Filter Tour wordt Nederland helaas overgeslagen. De band is desondanks wel in een aantal naburige landen te zien!

Eerste Britse tour in vijf jaar tijd

The Rolling Stones beginnen in mei aan het nieuwe deel van hun tour en trekken langs stadions in Duitsland, Frankrijk, Engeland, Schotland, Ierland, Wales, Tsjechië en Polen. Vooral de Britse fans zullen blij zijn met de nieuwe aankondiging. Het is namelijk de eerste keer in vijf jaar tijd (!) dat de band door het Verenigd Koninkrijk en Ierland trekt.

De iconische rockers spelen aankomende zomer in totaal elf shows. De exacte data en links naar de kaartverkoop zijn te vinden op de website van The Stones.

Bron: Twitter

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · The Rolling Stones Nieuws