Dit zijn de drie beste festivalacts van 2019

Geschreven door op 26 september 2019 om 17:20
The National op Sziget 2019 - Foto Danique Logtenberg (Artiesten Nieuws)

Het festivalseizoen is helaas afgelopen. Maar gelukkig betekent dit wel dat het tijd is om terug te blikken op het afgelopen jaar! Ook dit jaar presenteert Festileaks de uitkomst van zijn verkiezing voor de beste festivalacts van het jaar.

Top drie festivalacts 2019

De klapstoeltjes, tenten en luchtbedden zijn al een tijdje opgeruimd. Het festivalseizoen is namelijk al een tijdje officieel afgelopen. Dat kan maar één ding betekenen: het is weer tijd voor de jaarlijkse verkiezing van Festileaks! Benieuwd naar de top drie beste festivalacts van 2019? Dit zijn ze!

  1. The National
  2. The Cure
  3. Tame Impala

Bijzonderheden

Naast de bekendmaking van de top drie, meldt Festileaks dat Nederlandse en Belgische acts dit jaar nadrukkelijk in de top van de verkiezing aanwezig zijn. Zo is De Staat op de vierde plek te vinden en daarmee zijn ze de hoogst genoteerde Nederlandse act. Onder de Belgen is het Balthazar dat afgelopen zomer de beste show gaf volgens de kiezers. Zij zijn beloond met een vijfde plaats.

Gehele bekendmaking

Ben je benieuwd naar de rest van de Festivalacts Top 100 lijst? Luister dan op vrijdag 27 september vanaf 9:00 uur naar het alternatieve radiostation KINK.

 

Bron: Festileaks

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.