Céline Dion brengt ‘Courage Tour’ in juni naar Ziggo Dome

Geschreven door op 26 september 2019 om 15:59
Céline Dion - Foto: Marcen27 (Flickr, Attribution-NoDerivs 2.0 Generic (CC BY-ND 2.0))

Goed nieuws voor fans van Céline Dion! De iconische zangeres brengt volgend jaar een bezoek aan Amsterdam. Dion geeft in het kader van haar ‘Courage Tour’ maar liefst drie shows in de Ziggo Dome.

Céline Dion in 2020 naar Ziggo Dome

Céline Dion komt naar Nederland! De 51-jarige Canadese zangeres reist volgend jaar door heel Europa met haar ‘Courage Tour’ en in juni 2020 zijn haar Nederlandse fans aan de beurt. Dion betreedt op woensdag 10, vrijdag 12 en zaterdag 13 juni 2020 het podium van de Ziggo Dome in Amsterdam.

Concertkaarten

Tickets voor de show gaan op woensdag 2 oktober 2019 in de verkoop en zijn verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. Zijn de kaarten inmiddels uitverkocht? Probeer het dan eens hier.

‘Courage Tour’

De Courage World Tour van Céline Dion staat geheel in het teken van het op 15 november te verschijnen album ‘Courage’. De albumaankondiging ging gepaard met de release van drie gloednieuwe singles. Meer hierover lezen? Klik hier!

Bron: Ziggo Dome

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.